New in town: NADO

Pal aan het plein bij het station van Eindhoven opent Nado midden mei haar deuren. As we speak in de steigers, want de ietwat vergane Bengel had wel een likkie verf nodig ;-) Hier gaat de deur open voor iedereen, jong & oud, de snelle bezoeker met haast of de chille shopper die alle tijd heeft.


Restaurant NADO

Shelina en Guido, beide ruime ervaring in high class horeca streven naar toegankelijkheid. Een zaak waar vrienden en familie altijd langs willen en kunnen komen. Het cv van Chef/owner Guido Billekens liegt er niet om! Hij is begonnen in Nuenen bij Restaurant de Lindehof (met daar toen nog Casimir Evens als begeleider) zetten hij zijn culinaire rondje door naar Restaurant Ron Gastrobar, Restaurant Sel Gris, Restaurant C, Le Restaurant. Maar hij miste hij Brabant, lucky us!

Vriendin en partner in crime Shelina Sars heeft ongeveer eenzelfde noemenswaardig cv; Ron Gastrobar (waar ze elkaar ontmoetten) Rotisserie Rijsel, Ciel Blue en De Heer Kocken. Enfin back to Brabant dus... Want daar liggen de roots, daar liggen kansen.

Op die kansen speelt het duo in, wij hebben de in & outs al vernomen. Ga ze volgen om up to date te blijven!

Opening midden mei


MEER NIEUWS OVER HET STATIONSPLEIN?

 Bij de buren gebeurd er namelijk ook nog heel wat:

Merlin Seafood Bar & Shop, ons nieuwe pareltje?