SCOOP: STEAMED SEAFOOD IN EINDHOVEN

"Hooray! Our prayers have been heard!" Een seafood bar in Eindhoven-stad. Waar Umami by Han in andere steden een groot succes is, zien we in Eindhoven al tijden weinig gebeuren. Onze ogen... let op; WIJ zien er weinig gebeuren. Misschien hebben we het mis. Anyway, lees snel door wat er gaat komen.

Daar waar wij dus denken dat het niet druk was...

Komt nu een publiekstrekker! Een steamed seafood bar op de Kleine Berg en die is per direct geopend. 

Kennismaken en genieten van de Chinese cultuur

Wie wel eens bij UMAMI by Han heeft gegeten, weet dat hier alles draait om het overbrengen van de Chinese cultuur in een hedendaagse en toegankelijke vorm. Het restaurant slaat een brug tussen het Oosten en Westen in Aziatische fusion gerechten met een moderne twist, waarbij belangrijke aspecten uit de Oosterse eetcultuur, zoals shared dining en gezondheid, de hoofdrol spelen. In een levendige ambiance voed je hier niet alleen je lichaam, maar ook de connecties met je tafelgezelschap. Hiermee heeft UMAMI by Han als een van de weinige Chinese restaurants een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin bemachtigd.

Eindhoven leek dus (volgens ons) minder fan van Han's visie. Met het nieuwe concept denken wij dat het wel eens hoog kan scoren! Want, onze volgers smeken al tijden om een goed seafood concept. Als dit dan ook nog eens met Aziatische twist is, kan het niet anders dan in de smaak vallen. 

Gestoomd seafood voor voorspoed & harmonie

Met het nieuwe concept 'The Steamed Seafood Bar' brengt ondernemer en chef Han Ji deze missie naar een hoger niveau. “In al mijn restaurants wil ik continu blijven innoveren. Geen concept of menu blijft voor lange tijd hetzelfde. Bij UMAMI by Han geloven we in het mengen van smaken en culturen om unieke culinaire ervaringen te creëren en de Chinese cultuur op vernieuwende wijze over te brengen”, aldus Han Ji.


Wij gaan natuurlijk zo snel mogelijk deze nieuwe bar in town proberen. Laat ons even weten wanneer jij geweest bent en wat je ervan vond.